ACTIE

actie

* "ACTIEVOORWAARDEN INRUILVOORDEEL VITARA EN S-CROSS" *

1. De inruilwaarde van de auto die u wenst in te ruilen wordt gebaseerd op de Autotelex inruilwaarde. De inruilwaarde geldt voor een schadevrije auto waarbij de voorgeschreven onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd. Voor auto’s van het merk Suzuki geven we bovenop de Autotelex-inruilwaarde een extra Suzuki Bonus van 10%. Deze bonus geldt ook voor alle andere Japanse/Koreaanse merken.

2. Daarnaast bieden we nu tijdelijk bij aankoop van een Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet of een Suzuki S-Cross 1.4 Boosterjet voorraadmodel een extra inruilvoordeel € 2.000,- incl BTW boven op de autotelex inruilwaarde .

3. Dit inruilvoordeel geldt niet voor overeenkomsten die gesloten worden op basis van Private (Flex) Lease of met Fleet & Lease doeleinden.

4. Dit inruilvoordeel geldt niet in combinatie met de Business Editions uitvoeringen van Suzuki of i.c.m. Operational Lease contracten.

5. Dit inruilvoordeel geldt niet voor Diesel auto’s.

6. De onder punt 1 en punt 2 genoemde acties zijn alleen geldig voor overeenkomsten afgesloten tot 31 januari 2020.Deze actie geldt alleen op onze voorraadmodellen.

7. De genoemde prijzen zijn consumentadviesprijzen inclusief afleverkosten. De afleverkosten bestaan uit de volgende kosten; rijklaar maken, legeskosten en recyclingbijdrage.

Aanbod Suzuki S-Cross     Aanbod Suzuki Vitara