Alle merken

Auto onderhoud tegen een prettig tarief. Alle merken, alle modellen.

U moet kunnen vertrouwen op uw auto. Starten en rijden zonder stress. Met een goed onderhouden auto rijdt u veilig en heeft u minder snel pech onderweg. Doorrijden met een slecht onderhouden auto is niet alleen onveilig, maar kan op termijn uw auto beschadigen. Gevolg: kostbare reparaties. Laat daarom uw auto onderhouden door Auto Cammingha in Leeuwarden, dan weet u zeker dat u veilig op weg bent.

Het allerbeste voor uw auto

Onze klanten verdienen namelijk het allerbeste voor hun auto ongeacht het merk of model. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Compleet auto onderhoud

Wij voeren het complete onderhoud aan uw auto uit.

Onderhoud en service

APK keuring

Reparatie

Airco reparatie/reiniging

Elektronische diagnose

Vervangen distibutieriem

Suzuki onderhoud monteur

Nog fabrieksgarantie?

Heeft uw auto nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren in dat geval het onderhoud uit aan uw auto in overeenstemming met de fabrieksfabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie.

Kleine onderhoudsbeurt

Uw auto controleren wij bij een kleine onderhoudsbeurt op meer dan 25 punten zoals de remmen, remvloeistof, verlichting, stuurinrichting, uitlaat, schokdempers. We checken natuurlijk ook of de banden nog in orde zijn. Vloeistoffen worden bijgevuld, de olie wordt vervangen, net als het oliefilter.

Grote onderhoudsbeurt

Uw auto controleren wij bij een grote onderhoudsbeurt op meer dan 90 punten. Natuurlijk alle punten van een kleine onderhoudsbeurt en daarbij vervangen we filters en bij een benzineauto de bougies. Ook controleren we of de distributieriem aan vervanging toe is.

Dit zeggen onze klanten. U ook?

Suzuki onderhoud monteur

Voordelen van onderhoud bij Auto Cammingha

Meer dan tevreden klanten

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG garantie op alle werkzaamheden

40 jaar ervaring in auto onderhoud

Prettig tarief voor auto onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide autotechnici

Ook interessant

Een frisse auto in de auto

Airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorg voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

Autoschadeherstel in Leeuwarden

Schadeherstel

Autoschade, het kan iedereen overkomen. Wij verlenen bij schade een maximum aan service. Voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Wintercheck voor uw auto

Wintercheck actie

Uw auto klaar voor de winter voor slechts € 9,95 met de Auto Cammingha 18 punten wintercheck. Voor alle merken en modellen.

APK keuring in Leeuwarden

APK keuring

Tijd voor de APK-keuring van uw auto? Goed en snel geregeld bij Auto Cammingha. En de APK is kosteloos bij een onderhoudsbeurt.

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

Logo auto onderhoudsplan

Auto Cammingha Serviceplan

Het voordelige auto-onderhoudsabonnement met een vaste prijs per maand.

Frisse airco na airco-onderhoud

Suzuki airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.