Lease en financiering

Leasen is niet meer weg te denken uit Nederland. Het is dé manier om zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Zowel particulier als zakelijk kan je bij Auto Cammingha een auto financieren of leasen.

Particulier

Suzuki biedt verschillende financieringsmogelijkheden zodat jij jouw gewenste Suzuki kan rijden. We denken graag met je mee over de financieringsvorm die het beste bij je past. Het financieren voor particuliere rijders kan op twee manieren, namelijk met Suzuki Private Lease of het Suzuki Betaalplan. Wil je hier meer over weten? Stap dan onze showroom binnen en vraag naar de mogelijkheden. Of bezoek onze Suzuki website voor meer informatie over de leasevormen.

Particulier én zakelijk leasen bij Auto Cammingha

Zakelijk

Ook de zakelijke rijder kan terecht bij Auto Cammingha. Voor zowel een nieuwe lease auto áls voor onderhoud. Dit geldt ook voor een compleet bedrijfswagenpark.

Zakelijke rijders kunnen gebruik maken van Operational Lease (beter bekend als auto van de zaak) en Financial Lease. Bij Financial Lease wordt het aankoop bedrag van een auto verspreid zodat er middelen beschikbaar blijven voor andere investeringen. Wie kiest voor Financial Lease wordt na de looptijd van het contract eigenaar van de Suzuki. Bij Operational Lease neemt Suzuki Financial Services u alle zorgen uit handen. Alles, van onderhoud tot verzekering, kan voor u worden geregeld.

Kijk voor meer informatie op onze Suzuki website. U kunt dan ook meteen online een offerte aanvragen. Of stap bij ons binnen in de showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Lease een Suzuki bij Auto Cammingha