Lease en financiering

Leasen is niet meer weg te denken uit Nederland. Het is dé manier om zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Zowel particulier als zakelijk kan je bij Auto Cammingha een auto financieren of leasen.

Particulier leasen bij Auto Cammingha 

Wij kunnen u verschillende financieringsmogelijkheden bieden zodat u uuw gewenste auto kunt rijden. Wij denken graag met u mee over de financieringsvorm die het beste bij je past. Het financieren voor particuliere rijders kan op twee manieren, namelijk met Private Lease of het Betaalplan. Wil je hier meer over weten? Stap dan onze showroom binnen en vraag naar de mogelijkheden. 

Welke kosten zijn gedekt met het maandbedrag voor Private Lease? 

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en  de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. Het enige wat je zelf nog moet betalen is de brandstof. 

 

Voordelen Private Lease: 

  • Eigenaar van de leaseauto
  • Alles is inbegrepen
  • Keuze uit alle auto merken
  • Opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen
  • Vooruitbetaling en inruil mogelijk
  •  Eigen risico blijft gelijk, ook na schade

 

 

Zakelijk Leasen bij Auto Cammingha 

Ook de zakelijke rijder kan terecht bij Auto Cammingha. Voor zowel een nieuwe lease auto áls voor onderhoud. Dit geldt ook voor een compleet bedrijfswagenpark.

Zakelijke rijders kunnen gebruik maken van Operational Lease (beter bekend als auto van de zaak) en Financial Lease. Bij Financial Lease wordt het aankoop bedrag van een auto verspreid zodat er middelen beschikbaar blijven voor andere investeringen. Wie kiest voor Financial Lease wordt na de looptijd van het contract eigenaar van de auto. 

U kunt online een offerte aanvragen. Of stap bij ons binnen in de showroom en vraag naar de mogelijkheden.