!Mededeling!

25-06-2020

Gezondheidsproblemen Jan Nijhuis.

Geachte Klant.

Auto Cammingha hecht veel waarde aan het contact met haar relaties en daarom wil ik u via deze weg informeren over een wijziging.

Mogelijk was u al op de hoogte dat ik sinds begin 2020 door ernstige gezondheidsproblemen ben getroffen. Helaas heb ik moeten besluiten om mijn functie definitief neer te leggen en mij volledig te richten op mijn herstel.

De afgelopen maanden zijn mijn werkzaamheden waargenomen door René van den Berg en hij zal deze taken voorlopig blijven uitvoeren. In de loop van dit jaar zult u verdere informatie ontvangen over de wijze van voortzetting van Auto Cammingha.

Auto Cammingha bestaat al bijna dertig jaar en het huidige team van medewerkers ziet er naar uit u in het bedrijf te mogen blijven verwelkomen en de service te bieden op het niveau van wat u gewend bent. Auto Cammingha zal u ook zeker in de toekomst van dienst zijn.

Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en ik hoop dat u als relatie gebruik blijft maken van de dienstverlening van Auto Cammingha. Ook bedank ik mijn medewerkers en René van den Berg voor het geweldige werk wat zij tot op heden hebben verzet!

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op of kom langs voor een vers kopje koffie.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Jan Nijhuis                                                     René van den Berg

                                                               mede namens alle medewerkers