Mededeling

28-07-2020

Mededeling

Geachte klant, beste klant,

 

De automarkt in Nederland is en blijft volop in beweging.

Door o.a. de opkomst van online verkoop en de komst van nieuwe stekkerauto’s die niet via een dealerkanaal worden aangeboden in een niet groeiende markt zal het dealerlandschap ook veranderen. Nederland kent momenteel ca. 400 autodealers, welke kunnen worden onderverdeeld over 100 grote dealerholdings en 300 kleine dealers. Momenteel wordt door de top-100 meer dan 80% van de markt verkocht, het overig aandeel door de 300 kleinere dealers. Ook zullen de moderne auto’s in de toekomst minder onderhoud en zorg nodig hebben, hetgeen betekent dat wij als kleinere dealer minder marktaandeel zullen behalen en meer druk op het rendement gaan krijgen.

Uiteraard hebben wij de laatste jaren meermaals nagedacht over de toekomst en ons zelf vaak afgevraagd hoe we deze uitdagende tijd aan vliegen. Door de huidige opeenstapeling van uitdagingen hebben wij als team van Auto Cammingha gezamenlijk uitgesproken wat wij in de toekomst graag willen realiseren om:

U als klant op een fijne, vriendelijke en persoonlijke wijze blijven bedienen met onderhoud, verkoop nieuwe voertuigen of een mooie occasion.

Om deze doelstelling te kunnen realiseren hebben we besloten om vanaf 1 augustus 2020 geen deel meer uit te maken van het dealer netwerk van Suzuki, en ons bedrijf voort te zetten als merkspecialist. Door de verminderingen van doelstellingen en kosten kunnen we onze aandacht beter op de toekomst richten.

Verandert er dan iets voor u? Nee, want u kunt voor alle onderstaande werkzaamheden en services bij ons terecht zoals u gewend bent.

  • Verkoop nieuwe voertuigen (alle merken, maar u kent ons specialisme!!)
  • Verkoop occasions met Bovag garantie
  • Onderhoud met behoudt van fabrieksgarantie!!
  • APK en Reparaties van alle merken
  • Mobiliteitsservice (bij elke onderhoudsbeurt ontvangt u gratis pechhulppas geldig in geheel Europa)
  • Schadeherstel

Na de zomer zullen we u verder uitgebreid informeren. Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of langs komen voor een kop verse koffie.

Wij wensen u nog een fijne zomer en snel tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

Auto Cammingha

Jan Nijhuis en René van den Berg