Private lease en financieren

Financiele oplossingen die bij u passen.

Leasen is niet meer weg te denken uit Nederland. Het is dé manier om zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Zowel particulier als zakelijk kan je bij Auto Cammingha een auto financieren of leasen.

Het gevoel van zekerheid

Op zoek naar een andere auto en u wilt er direct over beschikken, maar heeft u op dit moment even niet direct de financiele middelen op de plank liggen? Dan hebben wij een passen de oplossing. Zowel particulier als zakelijk.

Auto financieringen of Privelease

Particulier

Wij kunnen u verschillende financieringsmogelijkheden bieden. Wij denken graag met u mee over de financieringsvorm die het beste bij u past. Het financieren voor particuliere rijders kan op twee manieren, namelijk met Private Lease of het Betaalplan. Wit u hier meer over weten? Stap dan binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Private lease

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en de afleverkosten. U betaalt ook geen borg vooraf. Het enige wat u zelf betaald is de brandstof.

Zakelijk

Ook de zakelijke rijder kan terecht bij Auto Cammingha. Voor zowel een nieuwe lease auto áls voor onderhoud. Zakelijke rijders kunnen gebruik maken van Operational Lease (beter bekend als auto van de zaak) en Financial Lease. Bij Financial Lease wordt het aankoop bedrag van een auto verspreid zodat er middelen beschikbaar blijven voor andere investeringen. Wie kiest voor Financial Lease wordt na de looptijd van het contract eigenaar van de auto. Stap bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Ook interessant

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Occasion servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.