Suzuki Kizashi onderhoud Dokkum

Suzuki Kizashi onderhoud tegen een prettig tarief

Een Kizashi is één van de meest betrouwbare auto's die er zijn. Daarom kunt u op uw Suzuki Kizashi rekenen als u hem nodig heeft. Om op uw Kizashi te kunnen blijven rekenen is regelmatig onderhoud nodig.

Woont u in Dokkum dan is Auto Cammingha hét adres voor u. Met goed en betaalbaar onderhoud aan uw Kizashi. De specifieke Suzuki Kizashi kennis én jarenlange ervaring hebben wij in huis. Ook beschikken we over de meest actuele technische informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Suzuki 's tegen een prettig tarief uit te voeren.

Het allerbeste voor uw Suzuki Kizashi

Onze klanten in Dokkum verdienen namelijk het allerbeste voor hun Kizashi. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Suzuki kost. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

Nog fabrieksgarantie?

Heeft uw Suzuki Kizashi nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren het onderhoud uit aan uw Suzuki in overeenstemming met de Suzuki fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie.

Suzuki_Kizashi_3_600x400

Compleet Kizashi onderhoud

Als specialist in Suzuki voeren wij het complete onderhoud uit:

Suzuki Kizashi onderhoud en service

Suzuki Kizashi APK keuring

Suzuki Kizashi reparatie

Suzuki Kizashi airco reparatie/reiniging

Suzuki Kizashi elektronische diagnose

U heeft recht op keuzevrijheid. De "Wet Monti"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantie behoudt, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhouden. Ongeacht of dit bij een dealer of universele garage gebeurt.

 

European_Parliament_logo+600x328
Suzuki onderhoud monteur

Voordelen van Suzuki onderhoud bij Auto Cammingha

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

40 jaar Suzuki ervaring

Prettig tarief voor Suzuki onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide Suzuki technici

Ook interessant

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

Frisse airco na airco-onderhoud

Suzuki airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

Logo auto onderhoudsplan

Auto Cammingha Serviceplan

Het voordelige auto-onderhoudsabonnement met een vaste prijs per maand.

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Occasion servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.