Over ons

Over Auto Cammingha

Opgericht in 1991 is Auto Cammingha van begin af het adres voor de Suzuki-rijder in de regio Leeuwarden. Uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hier zijn wij dan ook trots op! Per 2020 zijn wij specialist in Suzuki: hierdoor kunnen we beter inspelen op uw wensen en houden we de kosten binnen de perken.

Kwaliteit die u verwacht

Bij Auto Cammingha staan de klanten voorop en staat service hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo hebben onze klanten direct contact met de monteurs. Ons doel is om flexibel, efficiënt en doelgericht te werk te gaan voor onze klant. Zo krijgt u de kwaliteit die u verwacht voor een betaalbare prijs.

Bovag

Wij zijn bij de BOVAG aangesloten. Hierdoor bent u zeker van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Auto-cammingha-pand-750x502

Ook interessant

Afspraak voor werkplaats maken

Werkplaats afspraak maken

Tijd voor onderhoud of de APK-keuring? Maak nu een afspraak. Bel 058-2880918 of online 24/7.

Frisse airco na airco-onderhoud

Suzuki airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

Team

Dit is wie we zijn. Het team van Auto Cammingha. Klaar om uw auto in topconditie te maken én u veilig en comfortabel te laten rijden. Wat kunnen wij voor u doen?

Stel uw vraag

Iets weten over het onderhoud of reparatie van uw auto? Of iets rond de aanschaf van een andere auto? Stel uw vraag.