Pechhulp Service Card

Auto Cammingha Pechhulp Service Card 24/7 in Europa
 

Profiteer van onze Pechhulp Service zoals u van ons gewend bent.

Goed onderhoud maakt zorgeloos autorijden mogelijk. Mocht zich toch de situatie voordoen dat u met pech komt te staan, dan heeft u met deze pas 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. U hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Waar kunt u op rekenen ?

  • Hulp bij pech onderweg: Als u stil komt te staan door een lekke band of een kapot onderdeel.
  • Hulp bij pech in uw woonplaats of daarbuiten: Als uw auto niet meer rijdt of start door een technische oorzaak.
  • Hulp bij pech door een eigen vergissing: U hebt verkeerd getankt, een lege accu.
  • Transport naar onze garage: Vanuit Nederland gratis bij reparatie in onze garage. 

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u de Pechhulp Service Card cadeau. Met de Pechhulp Service Card kunt u altijd tussendoor even langskomen om de bandenspanning of oliepeil te laten  uitvoeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen. Zo houden we uw auto in topvorm, zonder dat u daar voor extra hoeft te betalen.

Dankzij onze pechhulp service staat u nooit lang stil.

 

Of u nu thuis staat of onderweg bent in het buitenland, u kunt dag en nacht op ons rekenen. De alarmcentrale is 24/7 bereikbaar.

Professionele monteurs staan voor u klaar in 42 landen in Europa. Zij proberen u altijd ter plaatse te helpen; in 99% van de gevallen kunt u de reis met eigen auto vervolgen. 

Is er toch vervangend vervoer nodig? Dan regelen wij dat via 150 Nederlandse en wel 2000 Europese uitgiftepunten. Zelfs een hotelovernachtig hoort bij onze service.

Waar moet u wel voor betalen ? 

  • Pech door het weer: Belt u ons voor een bevroren slot, handrem of ruitenwisser dan is de pechhulp gratis ,maar betaald u wel voorrijkosten.
  • Noodhulp: Uw auto kan nog wel rijden maar er zijn problemen met bijvoorbeeld verlichting, sloten, tankdop, gordels of het raammechanisme. Hiervoor betaald u voorrij- en reparatiekosten.
  • Schade: Als u stilstaat of een defect onderdeel hebt door een botsing of ander ongeluk. Dit valt niet onder de pechhulpservice. Wel helpen wij u bij het afwikkelen met de verzekering. 
  • Zakelijk gebruik Europa: vraag naar de voorwaarden.