Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade!

Het kan iedereen overkomen: een aanrijding met alle gevolgen van dien. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u graag zo snel mogelijk weer verder. Auto Cammingha verleent bij schade een maximum aan service. Schade? Bel:

Tijdens kantooruren: (058) 288 09 18.
Buiten kantooruren: 088 112 12 34.

Eén aanspreekpunt bij schade

Bel bij schade naar Auto Cammingha en wij nemen direct alle zorgen uit handen. We regelen de administratieve rompslomp en natuurlijk kunt u rekenen op gratis vervangend vervoer. Makkelijker kan het niet!

Tijdens kantooruren: (058) 288 09 18.
Buiten kantooruren: 088 112 12 34.

Suzuki schadeherstel

Ook interessant

Frisse airco na airco-onderhoud

Suzuki airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

APK keuring in Leeuwarden

APK keuring

Tijd voor de APK-keuring van uw auto? Goed en snel geregeld bij Auto Cammingha. En de APK is kosteloos bij een onderhoudsbeurt.

Een frisse auto in de auto

Airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorg voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

Wintercheck voor uw auto

Wintercheck actie

Uw auto klaar voor de winter voor slechts € 9,95 met de Auto Cammingha 18 punten wintercheck. Voor alle merken en modellen.

Logo auto onderhoudsplan

Auto Cammingha Serviceplan

Het voordelige auto-onderhoudsabonnement met een vaste prijs per maand.

Auto onderhoud in Leeuwarden

Alle merken

Wat voor merk of model u ook rijdt, bij Auto Cammingha zorgen wij voor goed onderhoud tegen een prettig tarief. Met BOVAG garantie.