Suzuki variabel onderhoudsbeurt

Suzuki onderhoud tegen een prettig tarief

Een Suzuki is één van de meest betrouwbare auto's. Daarom kunt u op uw Suzuki rekenen als u hem nodig heeft. Om op uw Suzuki te kunnen blijven rekenen is regelmatig onderhoud nodig.

Voor het Suzuki onderhoud is de specifieke Suzuki kennis en ervaring aanwezig. Ook beschikken we over de meest actuele technische Suzuki informatie. Zo zijn wij in staat het onderhoud aan Suzuki 's tegen een prettig tarief uit te voeren.

Waarom onderhoud bij specialist in Suzuki Auto Cammingha

Getrainde technici met kennis van zaken

Kostenopgave vooraf

Scherpe onderhoudstarieven

De zekerheid van BOVAG garantie

Een jaar kosteloos pechhulp door heel Europa

Onderhoud passend bij de leeftijd en kilometerstand

Het allerbeste voor uw Suzuki

Onze klanten verdienen namelijk het allerbeste voor hun Suzuki. Daarbij verliezen we de prijs echter nooit uit het oog. Met onze kennis en ervaring van het merk kunnen we alle werkzaamheden snel en goed uitvoeren, zonder onnodige wachttijden of hoge rekeningen.

Met de vaste onderhoudsprijzen van het Variabel Onderhoud Systeem weet u exact wat het onderhoud aan uw Suzuki kost. We monteren uitsluitend originele onderdelen en doen dat volgens fabrieksvoorschriften.

Auto-cammingha-pand-750x502

Nog Suzuki fabrieksgarantie?

Heeft uw Suzuki nog fabrieksgarantie? Die blijft bij onderhoud door Auto Cammingha behouden! Wij voeren het onderhoud uit aan uw Suzuki in overeenstemming met de Suzuki fabrieksvoorschriften. Zo bent én blijft u verzekerd van het behoud van de Suzuki fabrieksgarantie.

Suzuki Service Pechhulp pas

1 jaar gratis pechhulp na onderhoud

Komt u toch een keer met pech onderweg te staan dan heeft u met de Pechhulp Service Card de oplossing in uw handen. U belt het nummer en u wordt geholpen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa! Dat rijdt nét even prettiger. U hoeft geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Suzuki onderhoud monteur

Voordelen van Suzuki onderhoud bij Auto Cammingha

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen u snel helpen

Haal- en brengservice

Vervangende auto of leenfiets

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

BOVAG Garantie op alle werkzaamheden

40 jaar Suzuki ervaring

Prettig tarief voor Suzuki onderhoud

Persoonlijke service en aandacht

Goed opgeleide Suzuki technici

U heeft recht op keuzevrijheid. De "Wet Monti"

Consumenten hebben recht op keuzevrijheid. Dus ook voor het onderhoudsadres voor hun auto. Daarom is de "Wet Monti" aangenomen. Deze wet garandeert dat een auto zijn fabrieksgarantiebehoud, zolang deze volgens fabrieksspecificaties wordt onderhoud. Ongeacht of dit bij een dealer of universele garage gebeurt.

 

European_Parliament_logo+600x328

Veel gestelde vragen over "VOS" onderhoud

Met Variabel Onderhouds Systeem, afgekort VOS, krijgt uw Suzuki exact het onderhoud wat nodig is. Aan de hand van de leeftijd en kilometerstand wordt het benodigde onderhoud bepaald. 

Bij elke onderhoudsbeurt worden 32 essentiële  punten gecontroleerd. Een onderhoudsbeurt bestaat dus uit 1.) de variabele punten + 2.) de 32 vaste punten. 

Neem contact met ons op wat de volgende onderhoudsbeurt voor uw Suzuki kost.

Komen er bij het controleren van uw auto extra werkzaamheden naar boven dan nemen wij altijd contact met u op met een prijsopgave. Geen verrassingen achteraf. 

Dan is onderhoud volgens het VOS systeem wellicht niet meer de beste optie. In dat geval bekijken we per onderhoudsbeurt wat nodig is en geven u een advies op maat.

Dit is wat klanten zeggen

Auto Cammingha IconAuto Cammingha

Plutoweg 5, Leeuwarden

4,5 77 reviews

 • Avatar Rinse van Gans ★★★★★ 4 weken geleden
  Fijne garage met superservice.
 • Avatar pier de vries ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima service beurt voor mijn Mitsubishi Outlander. Vriendelijke en betrouwbaar advies. Plus vier nieuwe banden all season en met de leenauto bleef ik mobiel.
 • Avatar richard Kuijpers ★★★★★ 3 maanden geleden
  Al meer dan 15 jaar vaste klant. Ik heb er 3 auto's gekocht en ben er voor vele beurten geweest. ik ga pas weg bij dit sfeervolle bedrijf als zij weg gaan.
 • Avatar LSS Sijbesma ★★★★★ 7 maanden geleden
  Aardige en vriendelijke man
  Geen gladde praatjes
  Goede prijzen en service

Ook interessant

Afleverpakketten bij aanschaf van een gebruikte auto

Occasion servicepakketten

Andere auto? Kies het afleverpakket dat het beste bij u past. U betaalt dus nooit meer voor iets dat u niet nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden.

Mobiliteitspas na onderhoud

Pechhulp Service Card

Komt u met pech onderweg te staan, dan heeft u met de Pechhulp Service Card 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Dat is het gevoel van zekerheid.

Logo auto onderhoudsplan

Auto Cammingha Serviceplan

Het voordelige auto-onderhoudsabonnement met een vaste prijs per maand.

Frisse airco na airco-onderhoud

Suzuki airco onderhoud

Frisse lucht. In de zomer én in de winter. Uw airco zorgt voor een prettig klimaat. De airco heeft wél regelmatig onderhoud nodig.