Werkplaats

Bij Auto Cammingha verzorgen wij graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle auto gerelateerde zaken. Verder kunt u bij ons terecht voor schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Ons enthousiaste en vakkundige team van professionals staat altijd klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij investeren in de nieuwste systemen en gereedschappen. 

Onderhoud en reparatie

Wij verzorgen vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Maak een werkplaatsafspraak

Transparantie en duidelijkheid

Het is geen enkel probleem om mee te kijken met de monteur tijdens onderhoud of reparatiewerkzaamheden van uw auto. Onder het genot van een kop koffie leggen wij u graag uit wat wij inspecteren of vervangen, zodat u exact weet waar u voor betaald. Bovendien worden vervangingen, reparaties en dergelijke altijd uitgevoerd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vervangend vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een van onze leenauto’s wanneer uw auto bij ons in onderhoud is. Wij vragen alleen om de leenauto weer volgetankt bij ons af te leveren. Ook beschikken wij over leenfietsen waar onder elektrische leenfietsen.

Is uw auto hier alleen voor APK dan vragen wij €15,- (Wanneer u gebruik maakt van een leenauto vragen wij u om een formilier in tevullen en de auto afgetankt weer in te leveren.)

Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice in de stad Leeuwarden. Wij halen uw auto bij u thuis of op kantoor op, en brengen het voertuig na afloop weer terug.